Ajankohtaista

Nyt meillä myös etävastaanottomahdollisuus!

Nyt meillä myös etävastaanottomahdollisuus! 

Olemme ottaneet käyttöön videoetävastaanoton perinteisen asioinnin rinnalle. Videovastaanotto säästää aikaa ja mahdollistaa pääsyn vastaanotolle itsellesi sopivimmasta paikasta. Covid-19-pandemian aikana videovastaanotto on tilanteeseen soveltuessaan hyvä vaihtoehto saada omaan terveydentilaan ja sairauksiin liittyvät asiat hoidettua ilman lähikontakteja.

Videovastaanotolla voidaan hoitaa sellaisia terveysasioita, jotka eivät vaadi fyysisiä tutkimuksia. Tällaisia voivat olla esimerkiksi jo aiemmin todetun sairauden kontrollikäynnit, reseptien uusinnat tietyin rajoituksin*, silmätulehdusoireet, iho-oireet, allergiaoireilu, migreeni, vatsaoireet, seksuaaliterveyteen liittyvät asiat sekä naisten virtsatieinfektio-oireet. Akuuttien hätätilanteiden hoitoon videovastaanotto ei sovellu.

(*videovastaanotolla ei määrätä uni- ja psyykelääkkeitä tai vahvoja särkylääkkeitä)

Videovastaanoton perusteella voidaan kirjoittaa lyhyt sairausloma, mutta pidemmät tai toistuvat sairauslomat vaativat perinteisen vastaanottokäynnin. Työnantajan kanta etävastaanotolla kirjoitettuun sairauslomaan on hyvä varmistaa etukäteen.

Palvelu toimii yleisimmillä internet-selaimilla älypuhelimissa, tietokoneissa ja tableteissa, kunhan laitteessasi on kuva- ja äänivalmius eli kamera, mikrofoni ja kaiutin, sekä riittävän nopea verkkoyhteys.

Videoetävastaanotto on maksullinen palvelu.

Vastaanoton hinta perustuu käytettyyn aikaan (alkaen 20 min) ja on lääkärikohtainen vastaten lähivastaanoton hintaa. Yksityisasiakkaan etävastaanottokäynnin hintaan lisätään laskutuslisä 10 euroa.

Etänä hoidetusta lääkärin vastaanotosta saa Kela-korvauksen. Etävastaanottokäynnin maksu hoidetaan postitse kotiin lähetettävällä laskulla. Perumattomasta etävastaanottokäynnistä veloitetaan käyntihintaa vastaava maksu.

Työterveysasiakkaiden videovastaanotot veloitetaan suoraan työnantajalta työterveyshuoltosopimusten mukaisesti.

Etävastaanottoaika varataan toistaiseksi puhelimitse ajanvarausnumeroidemme kautta. Videovastaanotolle liitytään sovittuna vastaanottoaikana alla näkyvästä linkistä:

https://login.movendos.com/#loginvideo/medika-vuokatintyoterveys

Videovastaanotolle liittyminen:

  • Klikkaa sisäänkirjautumislinkkiä.
  • Anna nimesi ja syntymäaikasi.
  • Varmista, että käyttämäsi laitteen kamera ja mikrofoni toimivat ja jää odottamaan. Varaa valmiiksi esille kuvallinen henkilöllisyystodistus esitettäväksi ammattilaiselle videoyhteyden välityksellä.
  • Kuva- ja ääniyhteys avautuu, kun ammattilainen yhdistää itsensä videovastaanottoon.

Päivitettyä ohjeistusta koronavirus-infektioepäilyissä

Työterveyslaitoksen ohjeistuksen suojatumisessa terveydenhuollon henkilöstölle ja muille henkilöille, jotka työssään voivat olla tekemisessä koronaviruksen (COVID-19) tartuttaman henkilön kanssa löydät täältä

Toimintaohje koronavirusepidemiaan varautumiseksi

Tällä hetkellä Korona-virus herättää paljon keskustelua ja aiheuttaa kysymyksiä myös työpaikoilla.

Ennaltaehkäise influenssakausi rokottautumalla!

Influenssakausi lähestyy - varaudu siihen ajoissa, jotta saat suojan influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan koko kauden ajaksi. 

FirstBeat hyvinvointianalyysi

FirstBeat

Haluatko varmistaa henkilöstösi hyvinvointia? Tunnistatko terveyttäsi uhkaavia riskitekijöitä? Riittääkö voimavarasi työn kuormitukseen? Palaudutko riittävästi? Hallitsetko stressiä?

Ensiapukoulutuksia

Onko sinun tai työpaikkasi ensiapuvalmius ajan tasalla? Ensiaputaidot ovat jokaiselle tärkeitä perustaitoja, joilla voit jopa antaa toiselle ihmiselle uuden mahdollisuuden elämään! Älä epäröi vaan tartu rohkeasti tilanteeseen!

Toiminta avattu

Paikallinen, ketterä ja joustava ovat laatusanoja, joilla haluamme kuvailla toimintaamme ja johon ammattilaisemme haluavat samaistua.

Yhteystiedot

Vuokatin Työterveys Oy / Medika
Snowpolis
Kidekuja 2, 3. krs
88610 VUOKATTI

info@medika.fi

044 244 7116

Aukioloajat

Ma - To: 8.00 - 15.30
Pe: 8.00 - 14.00
La - Su: Suljettu

Varaa aika verkossa

Varaa aika soittamalla