Ajankohtaista

Muutoksia vastaanottotoiminnassa

Koronavirusepidemia vaikuttaa myös työterveyshuollon vastaanottotoimintaan ja 24.3.2020 alkaen työterveyshuollossa toimii ainoastaan lääkärin vastaanottotoiminta ja laboratoriopalvelut

Päivitettyä ohjeistusta koronavirus-infektioepäilyissä

Työterveyslaitoksen ohjeistuksen suojatumisessa terveydenhuollon henkilöstölle ja muille henkilöille, jotka työssään voivat olla tekemisessä koronaviruksen (COVID-19) tartuttaman henkilön kanssa löydät täältä

Toimintaohje koronavirusepidemiaan varautumiseksi

Tällä hetkellä Korona-virus herättää paljon keskustelua ja aiheuttaa kysymyksiä myös työpaikoilla.

Ennaltaehkäise influenssakausi rokottautumalla!

Influenssakausi lähestyy - varaudu siihen ajoissa, jotta saat suojan influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan koko kauden ajaksi. 

FirstBeat hyvinvointianalyysi

FirstBeat

Haluatko varmistaa henkilöstösi hyvinvointia? Tunnistatko terveyttäsi uhkaavia riskitekijöitä? Riittääkö voimavarasi työn kuormitukseen? Palaudutko riittävästi? Hallitsetko stressiä?

Ensiapukoulutuksia

Onko sinun tai työpaikkasi ensiapuvalmius ajan tasalla? Ensiaputaidot ovat jokaiselle tärkeitä perustaitoja, joilla voit jopa antaa toiselle ihmiselle uuden mahdollisuuden elämään! Älä epäröi vaan tartu rohkeasti tilanteeseen!

Toiminta avattu

Paikallinen, ketterä ja joustava ovat laatusanoja, joilla haluamme kuvailla toimintaamme ja johon ammattilaisemme haluavat samaistua.

Yhteystiedot

Vuokatin Työterveys Oy / Medika
Snowpolis
Kidekuja 2, 3. krs
88610 VUOKATTI

info@medika.fi

044 244 7116

Aukioloajat

Ma - To: 8.00 - 15.30
Pe: 8.00 - 14.00
La - Su: Suljettu

Varaa aika verkossa

Varaa aika soittamalla